K. Özkan, Bandırma Manşet'in konuğu oldu

K. Özkan, Bandırma Manşet

Marmara ve Bandırmaspor'un eski futbolcusu Özkan Kıvanç: Biz, yokluklar içinde futbol oynadık”






Marmara
ve Bandırmaspor'un eski futbolcusu Özkan Kıvanç:
Biz, yokluklar içinde futbol oynadık”

Bir dönemler Bandırma'nın tanınmış amatör futbol takımlarından Marmaraspor, ardından da Bandırmaspor'un formasını giyen Özkan Kıvanç, Bandırma Manşet'e konuştu.

1939 yılında Bandırma'da doğan, futbol oynadığı yıllarda K. Özkan” veya Bacak Özkan” olarak anılan, Özkan Kıvanç, Bizim, amatör olarak futbol oynadığımız yıllar, futbolcular için yokluk dönemleriydi.Çivili kramponlarla ve memeli futbol topuyla oynardık” dedi.

Kuruluşundan başlayarak, 1965-1970 yılları arasında Bandırmaspor forması altında da mücadele edip, solaçık ve soliç mevkilerinde forma giyen Kıvanç, son yıllarda bordo-beyazlı takımın maçlarını izlememesinin nedenini açıklarken, Bandırmaspor yönetimleri, biz eski futbolculara hiçbir zaman sıcak yaklaşmadı. Benim, maça girecek param var, Allah'a şükür! Ancak gönül, yöneticiler tarafından maçlara davet edilmeyi bekliyor” diye konuştu.

Fenerbahçe taraftarı olduğunu vurgulayan Kıvanç, Alex'in Fenerbahçe'den bağının koparılış şeklini de yanlış bulduğunu sözlerine ekledi.






Hasan CEYLAN
4.10.2012 09:30:31
Bandırmaspor yönetiminin eksiğini dile getirmiş Özkan Ağabey. Bandırmaspor da eskiden forma giymiş isimleri hala türkiye spor kamuoyunda konuşulan bir çok kişi maçlara bile gitmiyor. Sebebinin bulup çözmek bu yönetimin görevlerinden Özkan abinin dediği gibi Toplasan 25 kişi yapmak bu büyüklerimize Birer kombine verilse maçlarda davet edilseler. GALATASARAY YAPIYOR. Takım olabilmek adına önemli

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı